Professionele machines voor alle grond- en graafwerken

Grondwerken Detrez beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, ontworpen om alle aspecten van grond- en graafwerkzaamheden met de hoogste mate van professionaliteit aan te pakken. Onze geavanceerde apparatuur en technologie stellen ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.
We beschikken over een ruim aanbod van graafmachines.

Rupskranen van 2.7 ton, 5 ton, 14 ton tot 23 ton en een bandenkraan. Al onze graafmachines kunnen voorzien worden van sorteergrijper, hamer of crusher. Sinds kort zijn we ook trotse eigenaar van een funderingsgrijper

Onze vloot

We zijn ook in het bezit van enkele laadschoppen, een schranklader op rupsen, een bulldozer, een wals en verschillende maten trilplaten, en een borstelwagen. Onze breekwerf is voorzien van een 60-tons breker en een mobiele zeefinstallatie.

We beschikken ook over een ruim assortiment aan vrachtwagens: 2 vrachtwagens uitgerust met containersysteem voor transport en het plaatsen van containers, een 4-asser, een 4×2 trekker met alu kiepbak, een 6×4 trekker met stalen kiepbak, alu kiepbak en dieplader, en een 12tons vrachtwagen voor de kleine vrachten. Kortom, voor elk werk het gepaste materiaal!

Onze deskundigen

Met ons sterk team van vakmensen en operators die getraind zijn in het gebruik van deze machines, streven we ernaar om aan de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap te voldoen.

Of het nu gaat om grote infrastructurele projecten, industriële opdrachten of residentiële werkzaamheden, bij Grondwerken Detrez kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is.

Neem contact op

Wilt u graag meer vernemen over de machines voor grond- en graafwerken, contacteer Grondwerken Detrez dan even en vraag alvast naar een gratis offerte.