Sloopwerken op een veilige manier

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat uw sloopprojecten veilig en efficiënt kan uitvoeren, hoeft u niet verder te zoeken dan Grondwerken Detrez.

Of het nu gaat om gedeeltelijke ontmantelingen of volledige sloopwerkzaamheden, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw sloopplannen zorgvuldig en professioneel begeleiden.

Van achterbouwen tot woningen

Onze machinale sloopwerkzaamheden gaan van afbraakwerken van achterbouwen en woningen tot grootschalige industriële opdrachten. Onze kranen zijn voorzien van een hamer, sorteergrijper en een crucher van 5 tot 25 ton. En net daarom is Grondwerken Detrez voor al uw afbraakwerken de ideale partner. 

Naast de loutere afbraak voorzien wij uiteraard ook het afvoeren van het sloopmateriaal. We beschikken namelijk over een machinepark en wij zorgen voor de verhuur van containers, gaande van 10 tot 30 kubieke meter. Deze zijn ook te huur als u zelf de werken wilt verrichten. 

Vraag een gratis offerte aan

Als u graag nog wat extra informatie wilt over de sloopwerken van grondwerken Detrez, contacteer ons dan even en vraag alvast naar een gratis offerte.